work at home
freelance network
freelance jobs
freelance opdrachten
sale
freelance webdesigner
freelance marketing
freelance copywriter
Sales Manager
sales representative
freelance vacatures

Zoeken naar Sales Manager

Sales Manager
Sales Manager Benelux Novatio.
Je zorgt voor het netwerken en onderhouden van de relaties met belangrijke stakeholders in je sector. Je rapporteert aan de Sales Director Novatech International. Je kan minimum 5 jaar ervaring aantonen als manager van een salesteam binnen de directe verkoop.
Vacature SALES MANAGER BELGIË.
Als Sales Manager rapporteer je aan de Business Unit Manager en ben je verantwoordelijk voor onze grootste accounts op het gebied van verfbenodigdheden voornamelijk in België en Luxemburg. In de toekomst zal jouw regio mogelijk worden uitgebreid met Nederland en een stuk Noord-Frankrijk.
SALES MANAGER Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
Je staat in voor het maximaliseren van de omzet door het onderhouden en optimaliseren van de contacten met bestaande partners alsook de uitbreiding van het klantenpotentieel. Als sales manager volg je ook de marktevolutie nauwgezet op en kan je deze vertalen naar je verkoop.
Vacatures voor Sales Manager Sales Talents.
Sales Manager Technical Technical Permanent/vast in dienst. Junior Sales Manager Water Treatment Chemical Permanent/vast in dienst. Sales Manager Energie B2B Energy Permanent/vast in dienst. Alle vacatures Terug naar het overzicht van alle vacatures Klik hier. Zoekt u een sales professional?
Sales manager.
Ook kun je daar in 10 maanden je NIMA/SMA Sales-A en in 12 maanden je NIMA/SMA Sales-B halen. NIMA/SMA Sales-C, dat direct tot sales manager opleidt, is nog in ontwikkeling, evenals NIMA/SMA Salesmaster, dat een diploma oplevert voor functies op het niveau van sales director.
SALES MANAGER Creaplan The standard in Stand art Standenbouw Interieurs Displays.
Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en bestendiging van je eigen klantenportefeuille waarbinnen je lange termijn relaties uitbouwt en opvolgt. Je profileert je als een professioneel gesprekspartner ten aanzien van vragen en noden. Je zorgt voor een duidelijke interne communicatie met het ontwerpteam.
Vacancy Cluster Sales Manager Quality Seekers.
Cluster Sales Manager. Een Belgische hotelgroep van gemiddelde grootte met franchise hotels in het drie en viersterrengamma. Korte communicatielijnen, snelle besluitvorming, autonomie aan de werknemers, én concrete expansie van het hotelpatrimonium. Voldoende positieve punten voor een commerciële go-getter om deze vacature zeer zorgvuldig te lezen!
Welke competenties heeft een sales manager nodig? Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT Welke competenties heeft een sales manager nodig? Als sales manager in een organisatie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten en geef je leiding aan een team van verkopers/vertegenwoordigers.

Contacteer ons