work at home
freelance network
freelance jobs
freelance opdrachten
sale
freelance webdesigner
freelance marketing
freelance copywriter
Sales Manager
sales representative
freelance vacatures

Resultaten voor freelance journalist

freelance journalist
Freelance in bijberoep VVJ.
Vlaamse Vereniging van Journalisten. Over de VVJ. Home / Freelancers / Freelance in bijberoep. Freelance in bijberoep. Als net afgestudeerde master radio en televisiejournalist begin ik binnenkort parttime in loondienst te werken als verkeersredacteur. Daarnaast wil ik freelancen als journalist.
Freelance journalist worden Hoe word ik belast? BoekhouderOnline.
Freelance journalist worden Hoe word ik belast? Published by Cindy Collier on 7 januari 2018. Sinds 1 juli 2017 is er een akkoord bereikt tussen de uitgevers, de Vlaamse Vereniging voor Journalisten en de Dienst Voorafgaande Beslissingen in Fiscale Zaken waar onder meer beslist werd dat journalisten niet langer van de vrijstellingsregeling voor BTW kunnen genieten, maar wel 6 % BTW moeten aanrekenen.
Freelancers? Zo veel mogelijk uitpersen Apache.
Daarnaast ben ik freelance journalist in bijberoep. Mijn raad is om geen zelfstandig journalist in hoofdberoep te zijn, tenzij je financiële reserve hebt. Gemier en gepruts. Maarten verdient al twintig jaar zijn brood in de journalistieke wereld. Als freelancer en als vaste journalist.
Freelance journalist worden? Hoe zit dat nu met de BTW? BoekhouderOnline.
Categories: BoekhouderOnline BTW Freelance. Tags: Freelance Journalist. Vergeet je het papierwerk niet wanneer je met een freelancer samenwerkt? Gemakkelijk samenwerken Als zelfstandige werk je misschien ook af en toe samen met freelancers.Voor bepaalde taken binnen je onderneming kan je soms beter het werk uitbesteden aan een specialist en is misschien de hoeveelheid werk Read more.
Verdien ik wel genoeg? Freelance journalist, 1.040 euro bruto omzet Intermediair.
Freelance journalist werkt fulltime, maar draait omzet van 1.040 euro: wat nu? De enige reden dat freelance journalist Claire 44 nog opdrachten aanneemt van een regionaal dagblad, is haar grote hart voor de journalistiek. Financieel kan zij het namelijk niet rondbreien.
Wat voor tarief zou een freelance journalist eigenlijk moeten verdienen per uur om goed rond te komen? nvj.nl.
U bent hier. Home Thema's' Journalistiek heeft een prijs Cijfers en achtergronden Wat voor tarief zou een freelance journalist eigenlijk moeten verdienen per uur om goed rond te komen? Wat voor tarief zou een freelance journalist eigenlijk moeten verdienen per uur om goed rond te komen?
Hoeveel verdient dat?
Daarmee zitten we nog niet aan de tarieven die bijvoorbeeld onze Nederlandse en Scandinavische vakbroeders hanteren voor freelancewerk. Het uitgangspunt daar is dat een zelfstandige journalist, bij een normale werkweek en met gemiddelde bedrijfskosten, netto evenveel verdient als een met hem vergelijkbare journalist bij een dagblad.
Freelance journalist worden: 3 cruciale vragen.
In elk geval brengt een freelance journalist worden enkele vragen én voordelen met zich mee. Jaarlijks stomen hogescholen en universiteiten in Vlaanderen 2.000 aspirant-journalisten klaar. Die onderling mededingen naar felbegeerde, maar schaarse redactiestekken. Sommigen kiezen er daarom al snel voor om freelance journalist te worden.

Contacteer ons