work at home
freelance network
freelance jobs
freelance opdrachten
sale
freelance webdesigner
freelance marketing
freelance copywriter
Sales Manager
sales representative
freelance vacatures

Zoeken naar freelance tester

freelance tester
Tester jobs in België Careerjet.be.
Als freelance tester sta je in voor de planning, uitvoering en rapportering van de testing van verscheidene projecten. Dit verzekeringsbedrijf in de regio van Antwerpen is voor een project op zoek naar een freelance tester voor de planning, uitvoering en rapportering van.
Freelance Tester-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij opzoek naar een Freelance Tester. Je zal je gedurende het project onder andere bezighouden met het. Gesponsord vacature opslaan. Freelance Medior tester. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste medior tester.
Bizarre job: cannabis tester Jobat.be.
Vb: marketing manager. Bizarre job: cannabis tester. Marihuana wordt op meer en meer plekken gelegaliseerd. Goed voor de economie zo blijkt, want niet alleen brengt het veel geld in het laatje door de consumptie en het toerisme, het legaliseren van cannabis creëert ook jobs. Meer en meer Amerikaanse staten zoals Colorado, Alaska, Washington en Oregon besluiten om recreationeel gebruik van marihuana te legaliseren. Hoewel niet iedereen voorstander is, zal het de lokale economie geen windeieren leggen. Er wordt door lokale ondernemers namelijk erg creatief met de mogelijkheden van het vrij cannabisgebruik omgesprongen En dat is niet alleen potentiële handelaars ontgaan! Ook de media sprongen gretig op het thema Cannabis. Van volledige websites zoals High Times en The Cannabist, tot gespecialiseerde rubrieken in lokale kranten en hun websites, zoals The Oregonian en Oregon Live. Oregon Live sprong na de legalisering gretig op het hele marihuanaverhaal. Er bleek dan ook nood te zijn aan een cannabisspecialist die zich met gerichte verslaggeving zou bezig houden. Liefst een ervaringsexpert. Meer bepaald vroegen ze een freelance criticus om marihuanasoorten te reviewen, infused producten met marihuana zoals snoepjes en andere etenswaren te testen en consumententrends met betrekking tot de cannabiscultuur en marihuanamarkt van Oregon te duiden.
Vacature Freelance Software Tester Bimona.
Freelance Software Tester. Gwenn Van de Wal. Solliciteer E-mail deze vacature Terug. Recommend a friend. Ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Laat het hem dan snel weten. Als die persoon aangenomen wordt, verdien je snel 900! Alle rechten voorbehouden 2010-2012.
Freelance tester gent 6 maanden Jobs Monster.be.
Browse Jobs by Company, Date Posted, Job Title, and more job categories. 229 Freelance Tester Gent 6 Maanden jobs matched your search. Your search criteria. Title: Freelance Tester Gent 6 Maanden Remove Title: Freelance Tester Gent 6 Maanden. View selected job.
Freelance Log Untitled Untitled Technisch in Document. Document. Tester status. Jobs in Netherlands Netherlands Jobs eXpatJobs.
Date Added: 07 Dec 2015. View Job Details. Freelance Application Tester. As an application tester with knowledge of C, you will be developing within a team responsible for the testing of slick apps What will you be doing. Location: Den Dungen.
Anderis Software testen, testmanager, software tester, freelance, freelance opdrachten, tmap training, aanvragen, test aanvragen, freelancers, TPI, projectleiders, detachering.
Zo nodig doen we meer dan sec gevraagd. Als freelance test professional. System Test Engineer / System Test Integrator. Software test Developer / Software Test Engineer. Interesse in een Anderis carrière; bij ons in dienst, als midlancer, of als freelancer?
Freelance Tester DuivelseJobs.
Als Tester ben je nog verantwoordelijk voor 1 junior tester. Je schrijft en voert functionele systeem en integratie testen uit. Je zorgt dat het testplan en de teststrategie worden opgevolgd. Je werkt samen met het projectteam en levert statusrapporten van het testwerk op.

Contacteer ons